Slipe eller skifte?

Usikker på om gulvet ditt kan slipes? 


Selv med våre strenge kvalitetskrav til sluttresultatet, er det sjelden vi anbefaler å skifte ut den gamle parketten.


Selv om vi ofte får tilbakemelding på "Gulvet er jo finere enn når det var nytt!", er det viktig å huske at et gulv faktisk bare er nytt en gang. Fuktskader i skjøter som følge av vask med for mye vann, fuktskader generelt i gulv, hakk, merker etter glør fra ildsted etc vil ofte ha en påvirkning på sluttresultatet på gulvet.

De vanligste problemene med gulv er gulning, hakk, riper og løse lameller. Dette er ting vi jobber med hver dag.


Hakk og riper fuges slik at de viser minst mulig. Løse lameller byttes, eller festes på ny med ny lim slik at den holder i årene som kommer.

Gulningen sitter sjelden dypt i treverket, og forsvinner oftest selv i ekstreme tilfeller når gulvet slipes. 


Du kan se eksempler av før og etter bilder her!

Miljø

Det fantastiske med tregulv er blandt annet at det som oftest kan "bli nytt" uten å måtte byttes!


Fornying av gulvet med sliping er svært miljøbesparende kontra skifting av gulv. En sliping er gjennomsnitlig ca 90% mindre miljøbelastende med produktene vi normalt sett bruker ved sliping av et gulv, enn ved å skifte det.


Sliper du gulvet ditt istedenfor å skifte det, bidrar du blandt annet til å redusere nedskoging!


Gulvsliper 1 AS er opptatt av miljø! Vi kjører elektrisk varebil og er plusskunder til strømnettet pga vår solcellepanel investering på vårt bygg.

Økonomi

Tommelfinger regelen er at å slipe et gulv og behandle det med våre eksklusive produkter koster ca halvparten av å få et firma til å skifte et gulv der det nye gulvet er i middels prisklasse.


Utenom slipper du kostnadene og arbeidet med å rive opp det gamle gulvet og kjøre det bort, evt demontere og remontere kjøkken før skifting av gulvet.

KONTAKT OSS NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE SAMTALE.