Vi er Gulvsliper 1


Som spesialister på tre har vi svært høye krav til resulatet vi leverer. Vårt mål er at du som kunde skal være fornøyd med jobben vi har gjort i flere år frem i tid!


Vi behandler ikke bare tregulv og parkett, vi kan hjelpe deg med det meste av treflater, blandt annet også trapper og benkeplater.


NPF er gulvslipernes eget godkjennings- og  kontroll organ og vi er 1 av 3 firma i rogaland som er tilknyttet og godkjent av NPF! 

Daglig leder i Gulvsliper 1 AS, Richard er representant for skjønskomiteen avdeling Vestland i NPF. Dette innebærer bl.a. å vurdere og skrive raporter i tvistesaker der en kunde ikke er fornøyd med jobben som en gulvsliper har gjort, og de selv ikke har klart å komme til en enighet. 


Med lang erfaring og lidenskap for yrket, har Richard god erfaring med taksering av skader og lignende for forsikringselkaper!

Gulvsliper1 er stolt medlem av Norges parketsliperiforbund.


Richard Anda Rasmussen.


Daglig leder i Gulvsliper 1 AS, Richard Anda Rasmussen er en 3. generasjon profesjonell gulvsliper.

Som en sønn av en gulvsliper har Richard fått inn gulvslipingen "med morsmelka".


Allerede på barneskolen fikk han være med faren sin å støvsuge gulvene og lakkere langs kantene i Klepp Sparebank, når faren hadde i oppdrag å slipe og "fornye" gulvene i banken.


Richard lærte fra tidlig alder at resultatet var det viktigste, å at det var viktig å bruke så lang tid som nødvendig for å sikre best mulig resultat. 

 
Richard er miljøbevisst og stolt av faget sitt. Han søker stadig ny kunnskap og benytter seg av produkter i toppklasse!


På fritiden er Richard ofte å finne på golfbanen.

Han holder og kroppen frisk og skadefri med å trene på treningssenter. 

VYKINTAS GRIKIETIS


Vykintas er fast ansatt i Gulvsliper 1 AS og er en favoritt hos kundene våre.

Vi får stadig tilbakemelding på hvor hyggelig og behjelpelig Vykintas er!


Vykintas er opptatt av å gjøre en best mulig jobb og får frem det beste i treverket han jobber med. Han har øye for detaljer og er nøyen i jobben han gjør enten det er et lite kjøkken på 10m2 eller en idrettshall på 1200m2. 


På fritiden liker Vykintas å spille dataspill, campe i den norske naturen og holde kroppen frisk og skadefri med å trene hjemme.

Miljø

Gulvsliper 1 AS er opptatt av miljø og klima! 


Det stilles strengere og strengere krav til miljø og det å benytte løsninger som er minst mulig miljøbelastende.


Gulvsliper 1 AS benytter seg hovedsakelig av produkter fra Bona. Bona er verdens største produsent av gulvbehandlingsprodukter og leverer produkter i topp kvalitet, men som fortsatt er minst mulig miljøbelastende. 

En omsliping og behandling med Bona produkter er gjennomsnittlig ca 90% mindre miljøbelastende enn å skifte et gulv. Sliping og fornying av eksisterende gulv bidrar også til å redusere nedskoging.


Vi i Gulvsliper 1 AS er opptatt av miljø og klima. Vi kjører elektrisk firmabil og har investert i solcellepanel slik vi totalt sett i løpet av et år produserer betydelig mer strøm enn vi selv bruker.